Renkitupa on idyllisessä Soveliuksen talon pihapiirissä

Renkitupa

Renkitupa on 1800-luvulla toiminut nimensä mukaisesti renkien asuntona ja sijaitsee Soveliuksen laivapatruunan museotalon pihassa. Meren rantaan on vain 100 metriä. Renkitupa on remontoitu 2018 majoituskäyttöön.

Renkitupa on kooltaan n.30 neliötä ja tässä tilassa on kaikki tarvittava, mitä loma- tai työmatkallasi tarvitset. Tuvassa on parisänky ja vuodesohva, ruokailutila ja pieni keittonurkkaus, sekä wc suihkulla. Renkitupa on varusteltu jääkaapilla, kahvinkeittimellä ja mikroaaltouunilla. Kaikki tarvittavat astiat löytyvät myös asunnosta. Renkituvan edessä on pieni aidattu piha, jossa kesäisin voit istua omassa rauhassasi ja vaikka grillata ruokasi. Autolle on parkkipaikka heti Renkituvan edessä. Pyynnöstä saat käyttöösi polkupyörät, joilla voit tutustua kätevästi kaupunkiimme. Keskustaan kävelet muutamassa minuutissa ja uimaranta on noin puolen kilometrin päässä.

Renkitupa on ihanteellinen kahdelle aikuiselle tai perheelle, jossa 2 aikuista ja 2 lasta.

  • tupa, jossa samassa makuutila, oleskelutila ja keittonurkkaus
  • wc/suihku
  • tilava eteinen
  • rauhallinen, aidattu piha
Varaa majoitus

Ajo-ohje

Ajo-ohje Renkitupaan: Majoitustilan pihaan on kulku Brahenkadun kautta, joka on yksisuuntainen, jolloin pihaan saavutaan Pekkatorin suunnasta, osoite on Rantakatu 36. Mikäli käytössäsi on navigaattori, laita osoitteeksi Brahenkatu 2. Tämän osoitteen jälkeen välittömästi oikealle hiekkatielle, joka ohjaa sinut pihaan. Käännös ennen puistoa.