Varausehdot

willa katariina
Varaus- ja peruutusehdot
Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Online –järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Varaaminen ja varausvahvistus
Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Varauksen peruutus
Varaus voidaan peruuttaa ilmaiseksi tuloa edeltävään päivään klo 16:00 mennessä. Tämän jälkeen peruutusmaksuna veloitetaan ensimmäisen majoitusvuorokauden hinta. Varauksen muutos tulee ilmoittaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Saapumatta jättäminen
Jos asiakas jää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, Willa Katariina Oy:lla  on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Tulo- ja lähtö
Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 14 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä.  Aikaisemmasta tuloajasta voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Varausehdot
Huoneiston edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan kuitenkin normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä.  Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Mikäli sisätiloissa on tupakoitu, veloitetaan lisämaksu todellisten siivouskulujen mukaisesti, kuitenkin min. 100€

Lemmikit ovat sallittuja Katariinan Kamarissa ja Renkituvassa.

Maksutavat
Maksutapoina meillä käy pankkikortti tai laskutus. Myös käteinen onnistuu, mikäli sinulla on tasaraha.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Willa Katariina käsittelee asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja MaRa ry:n yleiset varaus- ja peruutusehdot